Jij als Executive Producer

Altijd al naam willen maken op het witte doek?

 

Grijp dan nu je kans! Want vanaf 50 euro ben je al Executive Producer van de film. Executive Producer betekent dat je in belangrijke mate financieel hebt meegeholpen om de film mogelijk te maken. Daar krijg je dan ook officieel de bijbehorende waardering voor. En behalve die waardering zijn er nog vijf andere hele goede redenen om je nu in te schrijven:

1

Je naam op de aftiteling 

 

Als Executive Producer staat je naam in neon letters op de aftiteling van de film. Bovendien laat je zien dat je iets wilt doen tegen de toename van zinloos geweld in onze samenleving. Meedoen kan al vanaf 50 euro. Dan wordt je al vermeld als Executive Producer. Maar hoe meer je inlegt hoe hoger je ranking op de aftiteling. 

4

Een Meet & Greet

 

Als Executive Producer ben je belangrijk. Dat merk je aan alles. Zo zullen 20 Executive Producers worden uitgenodigd voor een bezoekje aan de set. En natuurlijk maak je dan ook persoonlijk kennis met de cast en crew van de film.

2

Een Premiere uitnodiging

 

Als Executive Producer wordt je natuurlijk uitgenodigd voor een premiere van de film. Want zonder jou was de film er helemaal niet gekomen. Niet alleen ben je onderdeel van de fim, je kunt ook nog eens komen kijken naar wat er nu eigenlijk met jouw geld is gedaan.

3

Een rolletje in de film

 

Als Executive Poducer heb je een streepje voor. Want in deze film komen natuurlijk ook de nodige extra's in beeld. Dus wil je jezelf ook nog live terugzien op het witte doek, schrijf je dan ook in als figurant. Vergeet in dat geval niet een pasfoto mee te sturen.

5

In het Guiness book of records 

 

Hoe meer Executive Producers hoe beter. Want dat gaat ons namelijk de langste aftiteling van een film ooit opleveren. Hopelijk lang genoeg voor een plaatsje in het Guiness Book of Records. Want dat betekent extra aandacht voor de belangrijke boodschap die we hiermee willen overbrengen. 

Overtuigd? Klik dan nu op onderstaande button en meld je aan als Executive Producer. Misschien is het nog goed om te weten dat je inleg in veilige handen is en wordt beheerd door de stichting Magnum Opus. Mocht het onverhoopt zo zijn dat we onvoldoende geld ophalen om de film daadwerkelijk te kunnen maken, dan krijg je je inleg gewoon terug. Zo weet je zeker dat de film ook daadwerkelijk tot stand komt en dat is als Executive Producer wel het minste wat je mag verwachten.